Torggatan 16

Torggatan 16

Slutpris

415 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Torggatan 16


Slutpris
415 000 kr

Kvidinge— Åstorp

Modern, renoverad 2:a där allt från kulörer till inredning är omsorgsfullt valt in i minsta detalj!

Är du ute efter en nyligen renoverad lägenhet? Här har nuvarande ägare skapat ett fantastiskt och modernt hem, allt från kulörer till inredning är omsorgsfullt valt in i minsta detalj vilket gett lägenheten en atmosfär som du verkligen trivs i, både som boende och besökare. När du kliver in i lägenheten så är det första du slås av det härliga ljuset och hur öppen lägenheten är tack vare att hallen är öppen mot köket och köket i sin tur är öppet mot vardagsrummet.

Lägenheten har en stor hall med plats till det större sällskapet, här finns även en stor garderob med spegeldörrar.
Vidare in från hallen möts du av ett svart kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp och luckor, det mörka köket bryts fint av med en ljusare bänkskiva och ett snyggt stänkskydd. För dig som gärna lagar mat hemma så bjuder köket på god plats för din matlagning och då köket är öppet mot vardagsrummet så kan du mingla med sällskapet samtidigt som du lagar middagen.
I vardagsrummet finns plats för soffa och matbord. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen som du med lätthet kan inreda med snygga utemöbler och skapa en avkopplande och mysigt plats att avnjuta den där spännande deckaren. Sovrummet har plats till dubbelsäng och skulle du önska inreda, likt nuvarande ägare, med lite extra förvaring så finns även plats till detta. Badrummet är ett helkaklat badrum med dusch, badrummet är i grå och vit kulör som håller det modernt en lång tid framöver.

På Torggatan bor du i hjärtat av Kvidinge med Åstorp C och Klippan C på knappt 10min och Ängelholm C samt Helsingborg C på knappt 25min med bil, det finns även bra tågförbindelser från Kvidinge vilket gör att du med lätthet tar dig runt med kollektivtrafiken. Tågstationen ligger endast en kort promenad från bostaden, för dig som har bil så finns goda parkeringsmöjligheter i nära anslutning till fastigheten.
I Kvidinge centrum kan du handla i närbutiken, äta lunch eller bara ta en trevlig promenad genom byn. Kvidinge bjuder även på friluftsbad samt närhet till natur då Söderåsen inte ligger långt bort.

Denna pärla får du bara inte missa! Välkommen att anmäla er till visning på Mäklarhuset hemsida!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
4 598 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Ängelholm

Denna lägenhet på Torggatan såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Torggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.