Havsgatan 44

Havsgatan 44

Slutpris

4 400 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona

Havsgatan 44


Slutpris
4 400 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona

Nyskick i Norra Borstahusen med stor balkong i sydvästläge

Nu ges möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet i absolut toppskick i Landskronas kanske mest attraktiva och expansiva stadsdel, Norra Borstahusen.

Stor balkong om dryga 12 kvm i solsäkert sydvästläge som bjuder på härliga vyer över Öresund och Ven samt är godkänd för inglasning om så önskas. Utrymme för mindre utemöblemang finns även i anslutning till entrén.

I lägenheten som stod klar för inflyttning våren 2022 förenas vardagsrum, kök och matplats i en öppen planlösning med generösa ytor för socialt umgänge. Dessa kompletteras av ett stort master bedroom i anslutning till klädkammare, två mindre sovrum samt ett badrum med tvättsektion och en gästtoalett.

Genomgående enhetliga ytskikt, stilfulla och påkostade materialval samt sober färgsättning resulterar i ett boende med en påtagligt harmonisk, inbjudande känsla.

Separat förråd tillhör lägenheten och garageplats är garanterad i underjordiskt garage med hiss hela vägen ner.

I anslutning till fastigheten och de två lokalerna i bottenplan kommer en torgliknande utemiljö mot väster att anläggas under året.

Det utmärkta läget erbjuder gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på välrenommerade Kvarteret Erikstorp samt nyöppnade Kompass och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Dessutom direkt närhet till Engelska skolan F-9, Montessori F-9, Borstahusens idrottsplats samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med närhet till motorväg i såväl norr- som södergående riktning.

Välkommen på visning!


Boarea
116 kvm
Avgift
7 065 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-01-30

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Havsgatan såldes av oss 2023-01-30. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Havsgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.