Höstbruksgatan 3

Höstbruksgatan 3

Slutpris

7 395 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona

Höstbruksgatan 3


Slutpris
7 395 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona

Nyproducerad villa på stor tomt i sydvästläge

I attraktiva och expansiva Norra Borstahusen finner ni denna välplanerade familjevilla från Götenehus som färdigställdes 1:a kvartalet 2022 och sedan dess endast nyttjats som visningshus. Helt enkelt en sällsynt och unik möjlighet att kunna förvärva en hittills obebodd, nyproducerad villa i ett av Landskronas mest populära områden.

Den generöst tilltagna tomten i sydvästläge erbjuder såväl sol från morgon till kväll som utmärkta möjligheter att anlägga pool eller komplettera med andra uteplatser och planteringar efter behov och önskemål.

Villan erbjuder genomgående hög standard och exklusiva inslag med bland annat enhetlig 1-stavsparkett från Kährs som löper genom husets samtliga rum, kök från Vedum med bänkskivor av kvartskomposit, dimbara spotlights i fönsternischerna, praktisk centraldammsugare samt vattenburen golvvärme på såväl entréplan som ovanvåning.

Så snart man kliver in i huset slås man direkt av en härlig känsla av ljus och rymd som är resultatet av stora fria ytor, ett ryggåstak som är öppet upp till nock samt en generös fönstersättning med högresta partier från golv till tak. Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen planlösning som kompletteras på entréplanet av en luftig entré, ett rymligt sovrum samt ett stilfullt, helkaklat badrum och en groventré med tvättsektion. Ovanvåningen fördelar sig på ett allrum, ett master bedroom med klädkammare och fransk balkong, ytterligare två sovrum och slutligen ett helkaklat badrum i sobert, exklusivt utförande.

Förmånliga driftskostnader garanteras med en effektiv kombination av luft-vattenvärmepump och solcellspaneler samt att huset är befriat från fastighetsavgift i hela 15 år från och med byggåret 2022. Fastighetsavgiften för 2023 ligger på 9 278 kr.

Garage med fjärrstyrd port och förrådsdel, fiber är indraget och installerat larm från Verisure liksom Coviva Smart hem-installation ingår i överlåtelsen.

Det utmärkta läget erbjuder direkt närhet till såväl Engelska skolan F-9 som Montessori F-9 liksom välsorterad COOP-butik med STC-gym på ovanvåningen. Dessutom gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor. Gastronomiska upplevelser och trevligt häng erbjuds på Kvarteret Erikstorp med Brasseriet vid golfbanan samt Kompass, Hamnkrogen och Pumphuset nere i Borstahusens hamn. Motorvägen i såväl norr- som södergående riktning nås inom ett par minuter med bil och utmärkta kommunikationer med buss är bara en kort promenad bort.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
160/20 kvm
Driftkostnad
30 100 kr/år
Tomtarea
806 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-09-08

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Höstbruksgatan såldes av oss 2023-09-08. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Höstbruksgatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.