Skepparvägen 45

Skepparvägen 45

Slutpris

4 810 000 kr


Svaneholm / Borstahusen— Landskrona

Skepparvägen 45


Slutpris
4 810 000 kr

Svaneholm / Borstahusen— Landskrona

Smakfullt nyrenoverat 1-planshus med garage och trädgård i västerläge

I direkt närhet till Borstahusen, badplatser och golfbanor finner ni detta charmiga, inflyttningsklara 1-planshus. Huset har med stilsäkert öga och varsam hand totalrenoverats och slutresultatet talar för sig själv, ett välkomnade hem där medvetna materialval, nedtonade färgskalor och öppna ytor bidrar till en harmonisk, hemtrevlig helhet. Lättskött och insynsskyddad trädgård i solsäkert västerläge där barn och husdjur kan leka fritt. Vitmålade murar tillsammans med nivåskillnader på de anlagda trädäcken skapar en trivsam känsla och en förnimmelse av att innergården känns större och öppnare.

I den öppna planlösningen förenas de sociala ytorna kök, matplats och vardagsrum i ett härligt flöde som löper genom huskroppen. Dessa kompletteras av härligt ljusinsläpp, två stilfulla badrum samt två sovrum i separata delar av huset. Möjlighet att återställa till tre sovrum.

Fiber finns indraget och garageuppfarten erbjuder praktiskt biluppställningsplats.

Utmärkt läge där det expansiva norra Borstahusenområdet erbjuder underbara badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och naturupplevelser samt gastronomiska upplevelser på välrenommerade restauranger. Gångavstånd till Engelska skolan F-9 och Västervångskolan F-9, utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer mot tågstationen och centrum samt närhet till motorväg såväl norr- som söderut. Inom kort ny COOP-butik i närområdet.

Välkommen på visning!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
28 800 kr/år
Tomtarea
319 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-07-30

Mäklarhuset Landskrona

Denna kedjehus på Skepparvägen såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skepparvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.