Strandvägen 6, Landskrona

Strandvägen 6, Landskrona

Slutpris

3 295 000 kr


Lägerplatsen— Landskrona — Landskrona

Strandvägen 6, Landskrona


Slutpris
3 295 000 kr

Lägerplatsen— Landskrona — Landskrona

Toppskick med uteplats i västerläge / P-platser lediga

NU TILL FYNDPRIS!!!
Bostadsrätt i toppskick som stod inflyttningsklar 2022 och som erbjuder genomgående hög standard och stor uteplats i västerläge. Nu till salu för ett pris långt under nyproduktionspriset 2020/2021 och väldigt fördelaktigt i jämförelse med andra nyproduktionsobjekt med liknande standard och på liknande läge. Missa inte chansen utan kom och titta och upplev bostaden på plats.

Läget är utmärkt mellan centrum och Borstahusen och uteplatsen i härligt västerläge erbjuder sol större delen av dagen och kvällen. Generös fönstersättning och öppna ytor bidrar till såväl härligt ljusinsläpp som vackra utblickar mot Öresund, pampiga villor och omgivande natur.

Kök, matplats och vardagsrum förenas i en öppen social yta som kompletteras av tre sovrum samt badrum, gästtoalett och separat tvättstuga. Genomgående välutrustat med kök från Vedum, svarta tillvalsdetaljer och golvvärme i såväl badrum som gästtoalett och tvättstuga. Om så önskas kan planlösningen öppnas upp ytterligare och uteplatsen kan anpassas efter behov med staket, spaljéer, markis eller liknande för att skapa en privat, härlig sommaroas.

Brf Lägerplatsen fick 2022 äran att motta Landskronas Stadsbyggnadspris där en del av motiveringen löd;

"I mötet mellan Strandvägens paradvillor, egnahemsvillor, skogen, ängen och havet har ett nytt bostadskvarter adderats. Inspirationen blir tydlig från angränsande bebyggelse vad avser val av tegel, noggrannhet vid balkongutformning, gestaltning av entréer och färgsättning i kvarteret. En god och väl avvägd arkitektur som tar hand om platsen."

Gemensamma faciliteter i föreningen i form av vinkällare där varje lägenhet har ett privat vinförråd, samlingslokal, träningsrum/gym, miljöhus, cykel- och bilparkering. OBS, lediga parkeringsplatser finns såväl med som utan laddstolpe.

Gångavstånd till såväl centrum som Borstahusen. Underbara promenadstråk mot och runt Citadellet, Nyhamn, Lindeshamn och Exercisfältet precis utanför dörren.

Välkommen på visning!


Boarea
102 kvm
Avgift
6 267 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-04-19

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Strandvägen såldes av oss 2024-04-19. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.