Tränggatan3 / Väster / Landskrona

Etagelägenhet med trädgård på väster

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 498 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2-3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tränggatan såldes av oss 2018-06-17. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Tränggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Karaktärsfull, genomgående etagelägenhet som bland annat erbjuder generös takhöjd med vackra stuckaturer, två rejäla sovrum, dubbla badrum samt egen ingång till ovanvåningen. Härliga vår- och sommardagar kan avnjutas i föreningens lummiga trädgård. I dagsläget nyttjas trädgårdens inglasade uterum, ett trädäck med plats för större sällskap samt en stenlagd uteplats med möblemang endast av säljaren och en av de andra bostadsrättsinnehavarna. I denna mindre förening med endast 3 bostadsrätter råder en familjär stämning med tillgång till gemensam tvättstuga, stort förråd samt verkstad och relaxrum med bastu i källaren.

Läget på väster erbjuder såväl närhet till centrum som härliga promenadstråk utmed vallgraven och vidare mot Citadellområdet och havet mot Borstahusen. Dessutom hundrastplats, konditori, närbutik och pizzeria strax utanför dörren samt skolor inom några minuters cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration