Båtbyggaregatan 106 / Limhamn-Ön / Limhamn / Malmö

Välplanerad trea på omtyckta Ön

Slutpris
3 025 000 kr
Boarea
92,5 kvm
Avgift
4 095 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på båtbyggaregatan såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på båtbyggaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Limhamn-Ön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fina trerumslägenheten en trappa upp i populära brf Vindrosen. En trevlig och välskött lägenhet på 92,5 kvadratmeter fördelat på två våningar. Bostadens ytskikt och kök renoverades 2015 och är i bra skick. Ljust rymligt vardagsrum som erbjuder öppen planlösning med köket samt utgång till den stora balkongen som vetter mot den lugna innergården. En välplanerad lägenhet som har radhuskänsla med sina två våningar och ingång utifrån.

Ön är ett lugnt och omtyckt område och det tilltalar många med sina grönområden, promenadstråk, trevliga lekplatser samt närheten till havet. Du har i närområdet bland annat skolan på Ön, gym och mindre matbutik. Det är utmärkta förbindelser till bland annat centrum i Malmö och Hyllie station. Ifrån Ön har du en promenad på cirka 10-15 minuter in till Limhamn som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer samt all tänkbar service. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration