Östra Bernadottesgatan 37 A

Östra Bernadottesgatan 37 A

Slutpris

1 190 000 kr


Limhamn— Malmö

Östra Bernadottesgatan 37 A


Slutpris
1 190 000 kr

Limhamn— Malmö

Vi kan nu med glädje presentera denna fantastiska och stilrena enrumslägenhet belagd på populära Limhamn. Här bor du inte bara på en av områdets mer centrala adresser utan även i en av de stabilaste föreningar med imponerande noll kronor i lån.

En halv trappa upp möts vi av denna ljusa lägenhet med en välgenomtänkt design. Det moderna köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva av en lägenhet av denna storlek och har dessutom plats för middagsmöblemang vilket inte bara möjliggör det sociala i matlagningen utan friar även upp övriga utrymmen i lägenheten. Toaletten är i modern stil som tilltalar och slutligen har vi lägenhetens hjärta. Det luftiga vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck. Tack vare de två rymliga garderoberna har du fria tyglar att möblera efter dina egna preferenser, det är bara fantasin som sätter gränser.
En lägenhet du inte vill missa!

Väl utanför lägenheten bor du i hjärtat av Limhamn, på bara någon minuts kort promenad når du flera av de trevliga restauranger och kaféer som finns i centrum. Du bor ett stenkast ifrån matbutik och andra butiker om shopping är på agendan och på sommaren kan du en liten bit bort njuta av de härliga havspromenaderna som denna otroliga stadsdel har att erbjuda. Skulle du vilja ha mer än Limhamn har att erbjuda så kommer du på bara några minuters tid till Emporia eller centra Malmö.

Denna lägenhet är en dröm för den pendlande, studerande, förstagångsköpare eller någon som önskar en lite mindre lägenhet.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
35 kvm
Avgift
2 899 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1
Såld
2023-05-24

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Östra Bernadottesgatan såldes av oss 2023-05-24. Se alla våra försäljningar i Limhamn samt även på Östra Bernadottesgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.