Sundholmsgatan 26

Sundholmsgatan 26

Slutpris

6 100 000 kr


Limhamn/ÖN— Limhamn— Malmö

Sundholmsgatan 26


Slutpris
6 100 000 kr

Limhamn/ÖN— Limhamn— Malmö

Lycklig i själen med denna magiska utsikt!

På åttonde våningen finner vi denna underbara och unika våning med väl tilltagna rum, två bra badrum och optimal förvaring. Bostaden har tidlösa färgnyanser och exklusiva materialval vilket ger ett stilrent intryck. De många och stora fönsterna i tre väderstreck ger ett digert och fantastiskt ljus åt lägenheten. Lycka är att vakna på morgonen och titta ut över havet. Unikt är framförallt att du ser havet från alla rum och att det är privat på den stora takterrassen om 40 kvm.

Köket är stilrent med köksluckor från Kvik och med svart arbetsskiva i granit. Gott om förvaring och med en lyxig maskinpark att tillgå. Härlig stor matsal med plats för det stora matmöblemanget där vänner och familj kan umgås. Sällskapsrummet är härligt med utgång till den fantastiska terrassen på ca 40 kvm där en härlig utsikt mot havet och grannlandet utbreder sig.

Läget är magiskt med lugnet i Limhamn med dess småbåtshamn på gångavstånd, grönområde, Ribersborg och inte långt från Malmö city med dess stora utbud. Malmös bästa skolor ligger i närområdet och bra kommunikation till Malmö central. Terrassens utsikt samt utan insyn är unik och helt magisk.


Boarea
149 kvm
Avgift
7 077 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
7 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-08-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.