Kungsgatan 17

Kungsgatan 17

Slutpris

1 225 000 kr


Ljungbyhed— Klippan

Kungsgatan 17


Slutpris
1 225 000 kr

Ljungbyhed— Klippan

STORT HUS PÅ CENTRALT LÄGE PÅ HÖRNTOMT MED GARAGE!

Välkomna till Kungsgatan 17, huset ligger centralt i omtyckta Ljungbyhed med promenadavstånd till allt vad byn har att erbjuda från livsmedelsbutiker, skola, sporthall och mycket mer.

Huset är på ca 155 kvm boarea och 75 kvm i källaren som är fördelat på sex rum varav tre sovrum med möjlighet att bli fem sovrum. Ett hem där ni kan sätta er egna prägel, en genomtänkt planlösning och stora ytor som gör att möjligheterna/alternativa planlösningar är flera. Första plan erbjuder de sociala umgängesytorna medan ovanvåningen de privata, de tre sovrummen. In välkomnas ni av en rymlig hall för att hänga av sig efter att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget. I anslutning till hallen finner man toaletten. Vidare in möts man av ett stort öppet vardagsrum som är möblerat med soffgrupp i ena delen och matbord i andra. Här finns ena möjligheten att göra om det till ett sovrum. Köket är äldre men praktiskt med goda arbetsytor och förvaring samt stora ytor till större matbord.

På ovanvåningen finns de tre sovrummen men med möjlighet att göra ett femte sovrum här uppe om man delar av det största. Badrummet är utrustat med wc, handfat och dusch.

En källare med stor potential med många möjligheter. Idag erbjuder källaren ett stort förvaringsutrymme, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, pannrum med ingång utifrån, badrum med wc och badkar samt ett mindre förråd och matförråd.

Ett av områdets största tomter på 1445 kvm som ligger på ett fantastiskt läge, hörnläge. En tomt som även den har stor potential där möjligheterna är många.

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun som är känt för bland annat det militära, östra delen vid Rönne å ligger Spångens gästgiveri som är känt från filmen Kalle på Spången. Norr om Ljungbyhed finner man Herrevadskloster där Tycho Brahe har studerat. Söderåsen nationalpark ligger några kilometer bort, trevligt. På promenadavstånd finner man Hemköp, bensinstationer, vårdcentral, busshållplatser och pizzeria.
För er som gillar träning så finns det allt från golf på Ljungbyheds Golfklubb, ett gym vid namn Studioaktiv24, Ljungbyheds IF för er som vill spela fotboll, Friluftsbad och till sist Sporthallen med andra aktiviteter.


Boarea/biarea
155/75 kvm
Driftkostnad
18 984 kr/år
Tomtarea
1 445 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-02-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kungsgatan såldes av oss 2021-02-24. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Kungsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.