Sabelgatan 1

Sabelgatan 1

Slutpris

1 850 000 kr


Ljungbyhed— Klippan

Sabelgatan 1


Slutpris
1 850 000 kr

Ljungbyhed— Klippan

Trivsam villa på hörntomt!

Är du ute efter en villa med med en stor trädgård med hörntomt?
Här får du den perfekta, flexibla bostaden - belägen på en lugn gata. Välkomna till Sabelgatan 1 i omtyckta Ljungbyhed med gångavstånd till allt vad byn har att erbjuda från livsmedelsbutik, skola, sporthall och mycket mer.

Ett hem med en genomtänkt planlösning och stora ytor som gör att möjligheterna är många. Första plan erbjuder de sociala umgängesytorna och två av sovrummen, medan ovanvåningen de mer privata ytterligare tre sovrummen. In välkomnas ni av en rymlig hall för att hänga av sig efter att ni parkerat bilen på uppfarten eller i garaget. I anslutning till hallen finner man toaletten. Vidare in möts man av ett rymligt ljust vardagsrum. Detta rum har tidigare varit i vinkel och för den som vill kan man öppna upp det nuvarande sovrummet och få ett större vardagsrum. Köket är praktiskt med goda arbetsytor och förvaring samt plats för större matbord. Från köket kommer vi vidare ut i det härliga uterummet som används flitigt under vår, sommar och höst. På ovanvåningen finns det ett allrum, tre sovrum och ett helkaklat badrum med både badkar och dusch.

En stor tomt om 1 334 kvm som ligger på ett fantastiskt läge, hörnläge. Här finns gott om plats för både umgänge och lek. Det finns en pool att njuta av under sommarhalvåret. Läget i nordvästra Skåne är strategiskt. Endast 35 minuter till Helsingborg eller Ängelholm, till Klippan 15 min.

Varmt välkomna att boka in er på visning via mäklarens hemsida!


Boarea/biarea
130/62 kvm
Driftkostnad
41 000 kr/år
Tomtarea
1 334 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-09-24

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Sabelgatan såldes av oss 2021-09-24. Se alla våra försäljningar i Ljungbyhed samt även på Sabelgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.