Kungsljusvägen 25

Kungsljusvägen 25

Slutpris

7 000 000 kr


Hofterup— Löddeköpinge— Kävlinge

Kungsljusvägen 25


Slutpris
7 000 000 kr

Hofterup— Löddeköpinge— Kävlinge

Nyrenoverad villa med fantastisk trädgård och pool

Välkommen till denna underbara villa som genomgått omfattande renovering, varje kvadratmeter är genomtänkt och utförandet håller mycket hög klass!

Villan fördelar sig över två plan med stora sociala ytor i form av ett stilrent kök och öppet vardagsrum som har en braskamin, samt utgång till ett stort uterum som kan användas större delen av året. Bottenvåningen erbjuder även tre sovrum, två stora badrum och en, separat tvättstuga, samt ett litet garage som utöver förvaring lämpar sig väl för cyklar. En trappa upp erbjuds ett enormt allrum, gäst-wc, ett sovrum och utgång till en stor takterrass i söderläge.

Trädgården är helt klart ett kapitel för sig, här finns allt man kan önska och dessutom i ett väldigt snyggt utförande! Här hittar vi bl.a ett stort trädäck som övergår till ett snyggt betonggolv runt vid poolen, där vi också hittar ett poolhus och en läcker svävande divan, upphängd i kedjor från en läcker betongställning. I trädgården finns även ett fint gästhus på med egen kamin, en vacker trädgårdsdamm och en enastående trädkoja som verkligen är något utöver det vanliga!

Trädgården imponerar med dess storlek, många olika funktioner, dess eleganta utförande och dessutom är att den är insynsskyddad. På tomten finns även en carport, ett litet garage och en stenlagd uppfört för åtminstone två bilar.

Allt är i ett mycket stilrent utförande, där tanken också är att det ska vara ett lättskött och bekvämt boende. Här är det bara är att flytta rakt in och sedan njuta i solstolen vid poolen hela sommaren.

Kungsljusvägen 25 ligger i den nordvästra delen av Hofterup, ett stenkast från både förskola och skola, vilka man med fördel når på bara några minuter, via en vacker cykelväg helt utan någon biltrafik. Området består av en blandning av äldre och nya villor och radhus/kedjehus, samt även några nybyggda villor och en del hästgårdar. Här finns härlig natur redan inpå husknuten med mysiga skogsstigar/strövområden och bara några minuter från huset med bil eller cykel ligger Järavallens Naturreservat och en av Sveriges bästa golfbanor; Barsebäck Golf & Country Club. Är man badsugen har man nära till de väldigt populära Saxtorpssjöarna och till vackra Barsebäcks sandstrand.

I närområdet finns bl.a jourbutik, ett mysigt bageri och en pizzeria. Bara några minuter bort med bil ligger det enorma köpkvarteret Center Syd, med allt man kan tänkas behöva i vardagen. Nära huset finns det bra bussförbindelser med bl.a Malmo, Lund och Landskrona, samt tågstation vid Dösjebro om man vill åka längre sträckor.

Varmt välkommen att boka visning för de detta fantastiska hus!


Boarea/biarea
190/68 kvm
Driftkostnad
40 662 kr/år
Tomtarea
1 326 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-05-26

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Kungsljusvägen såldes av oss 2024-05-26. Se alla våra försäljningar i Löddeköpinge samt även på Kungsljusvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.