Herman Forssell, ansvarig mäklare i Malmö Regementsgatan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Herman Forssell

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Södertorp—

Malmö
Södertorp— Malmö


Förberedd försäljning

Södertorp— Malmö

Stor topprenoverad trea i populär förening!


Referensnummer
460 477
Boarea
88 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Södertorp

Södertorp är ett bostadsområde i stadsdelen Hyllie, Malmö. Området består av flerfamiljshus med bostadsrätter, byggda på 1960- och 1970-talet. Området ligger mellan Stadiongatan och Ärtholmsvägen, väster om Pildammsvägen.


01
Fördelar med området
Bussar Parker/Grönområden Liv i rörelse Barnvänligt Caféer Lugnt Tryggt

02
Shopping

I södra delarna av Malmö har du nära till shopping och nöjen samtidigt som det finns en mängd vackra parker och rekreationsområden precis runt hörnet. Mobilia, Emporia och Pildammsparken. Allt på nära avstånd. Med Citytunneln tar du tåget direkt till Köpenhamn utan byten. Utbyggnaden av Hyllievång kompletterar stadsdelarna med service, arbetsplatser och nya attraktiva bostäder.


03
Området

Södertorp är ett lugnt och barnvänligt område nära såväl storstadspuls som vackra promenadstråk. I området finns vårdcentral, frisörsalonger, restauranger, förskolor, skolor med mera. Ett stenkast från området ligger Pildammsparkens lummiga grönområde och shoppingcentret Mobilia.


04
Kommunikation

Det finns goda kommunikationsmöjligheter med buss och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för pendlaren.


05
Familjeliv

Familjevänligt och vackert bostadsområde nära till parker och temalekplatser. Det finns en stor gård som bjuder in till lek, rörelse och skapande mötesplatser där barn får utveckla sina sociala såväl som motoriska färdigheter med varandra.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Herman!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.