Adolf Fredriksgatan 1C / Fridhem / Malmö

Välkommen till en elegant och representativ villa i hjärtat av Fridhem.

Slutpris
13 500 000 kr
Boarea/biarea
250/120 kvm
Driftkostnad
47 044 kr/år
Tomtarea
972 kvm
Rum
9 rum (5-7 sovrum)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Adolf Fredriksgatan såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Adolf Fredriksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Läge, läge, läge, här bor du verkligen på ett av Malmös absolut bästa läge!

Ett stenkast från havet i Fridhems vackra kvarter, finner ni denna spatiösa villa med stora sociala ytor fördelade på tre plan. Denna fastighet erbjuder er allt som kan önskas i form av komfort och harmoni med en härlig grönskande tomt som omringar huset. Njut av vackra blommor och fruktträd som överlappar varandra allt efter årstid med en insynsskyddade och fridfulla trädgård.

Entréhallen öppnar upp praktfullt och stilrent med vackert granitgolv och ljusa, släta väggar som sträcker sig vidare in i ett magnifikt vardagsrum. Ett härligt sällskapsrum med imponerande takhöjd och perfekt fördelad yta med stora fönsterpartier i olika väderstreck och även takfönster som inbringar rikligt med ljus. Stora glasade skjutdörrar kan sommartid helt öppnas upp mot altanen i sydväst och sudda ut gränsen mellan ute och inne.

Ett perfekt placerat kök finner ni strax intill vardagsrummet, med interiör i ljusa kulörer och gedigna arbetsytor i granit och bra vitvaror. Till köket gränsar även grovkök/tvättstuga med utgång till den andra uteplatsen som ligger i sydöstläge. På entréplan finns även två sovrum och ett stort badrum med så väl dusch som badkar.

En trappa upp finner ni utöver några av hemmets sovrum även en stor vacker loungedel. Ett inbjudande rum som andas atmosfär och karaktär tack vare sitt vackra ytskikt, synliga takbjälkar, stora fönster och rymliga kvadrat med plats för en soffgrupp. Här kliver ni in i ett rum med fantastiska ytor med plats för att umgås.

Det inredda källarplanet har en separat ingång och här finner ni flertalet sovrum, allrum, ett härligt badrum med tillgång till bastu och vinförråd. Klinkergolv och putsade väggar pryder detta våningsplan och kommer väl till pass för era gäster likväl som för resten av familjemedlemmarna.

På fastigheten finns även en uppfart för två bilar och ett stort garage som även har en förrådsdel med separat ingång från trädgården.

Huset är beläget på en av Malmös mest eftertraktade gator, helt perfekt placerat väderstreckmässigt, extremt nära till både havet och city, men ändå är det otroligt fridfullt och lugnt här, precis som att man bor ute på landet.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.