Anders Sörenssons gata 20

Anders Sörenssons gata 20

Slutpris

11 900 000 kr


Malmö

Anders Sörenssons gata 20


Slutpris
11 900 000 kr

Malmö

En stor, modern enplansvilla med uppvärmd pool

Välkommen till ett fantastiskt boende med plats för den stora familjen. Husets hjärta bjuder på en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum med otrolig rymd (ca 5 m i takhöjd) och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Det finns två avdelningar med separata ingångar där det ena kan användas som generationsboende eller som ett stort hemmakontor.

Huset har en putsad fasad och präglas av påkostade och genomtänkta materialval. Här finns fyra rymliga sovrum samt ett allrum som går att göra om till ytterligare ett sovrum, tre badrum med dusch varav det ena badrummet även har jacuzzi och utgång till den stora poolen.

Från vardagsrummet och köket nås den underbara insynsskyddade trädgården i söderläge. Här samspelar ett stort trädäck med loungedelen under tak med grönska från den uppvuxna trädgården. Under årets varma månader njuter ni av den stora poolen med ett öppningsbart pooltak vilket ger badglädje under lång tid på året.

Huset ligger bara ett stenkast från Bulltofta rekreationsområde med dess fantastiska möjligheter till gång- och motionsstråk. Dessutom finns det direkt tillgång till inre- och yttre ringväg.

Välkommen att boka dig för visning till detta fantastiska hem!


Boarea/biarea
223/100 kvm
Driftkostnad
31 323 kr/år
Tomtarea
1 064 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-05-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.