Båstadsgatan 11 / Sorgenfri / Malmö

Välplanerad och modern tvårummare med stor inglasad balkong!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
51 kvm
Avgift
2 995 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Båstadsgatan såldes av oss 2020-05-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Båstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sorgenfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna finfina tvårummare på populära Sorgenfri. Här erbjuds en trevlig genomgående planlösning med ett härligt ljusflöde från de stora fönsterpartierna. Lägenheten erbjuder även lättmöblerade ytor, härliga färgval samt modernt kök och badrum. Den stora inglasade balkongen kan nyttjas som ett extra rum där man kan möblera med soffa och den med gröna fingrar kan odla blommor. Bostaden är belägen på ett mycket populärt läge ett stenkast från Nobeltorget samt Möllan och grönskande Folkets park. Låter detta som din drömbostad? Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.