Branteviksgatan 5a / Östra Sorgenfri / Malmö

Fräsch och kvadratsmart gaveltrea!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
66.5 kvm
Avgift
3 663 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Branteviksgatan såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Branteviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Sorgenfri är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På andra våningen med hiss från markplan når ni denna välplanerade och yteffektiva trerummare med gavelläge. Lägenheten erbjuder gott om förvaring, två rymliga sovrum och från vardagsrummet når ni den stora inglasade balkongen.

På Sorgenfri bor man bekvämt, med allt man kan önska inom promenad- eller cykelavstånd. I direkt närhet finner vi utmärka kommunikationer, dagligvaruhandel och flera skolor, förskolor och trevliga lekplatser. Angränsande S:t Knut och Nobel bjuder på mysiga caféer och restauranger och runt Folkets Park finns trevliga uteställen och matbutiker. Här finns valmöjligheter för veckans alla dagar i ett område som känns mer centralt för varje år som går.

Varmt välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.