Byskiftesgatan 48 / Djupadal-Hyllie / Malmö

1 plans villa med delvis inredd källare, Djupadal-Hyllie

Slutpris
4 670 000 kr
Boarea/biarea
125/125 kvm
Driftkostnad
39 885 kr/år
Tomtarea
675 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-12-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Byskiftesgatan såldes av oss 2016-12-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Byskiftesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Djupadal-Hyllie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inom ett mycket populärt barnvänligt område i en återvändsgata finns detta friliggande 1 plans villa med delvis inredd källarvåning på insynsskyddad friköpt trädgårdstomt. Villan har ett rejält vinkelvardagsrum ca 40 kvm med utgång till terrass och trädgård. Stort kök med matplats, även här med utgång till terrass och trädgård. Tre bra sovrum och stort badrum samt gästwc. Källaren har inredd gillestuga, två hobbyrum, stor tvättstuga samt pannrum med förråd. I källaren finns även ett extra badrum. Integrerat garage med förråd samt biluppställningsplats. Villan är välskött men är i behov av modernisering och har alla möjligheter för den som önskar att sätta sin egen prägel på sitt boende på ett fantastiskt läge. Villan måste ses!!

Omgivningarna har härliga grönområde och bra cykelväg till Emporia/Hyllie med utmärkta tåg förbindelser till Köpenhamn, Triangeln och Malmö centralstation. Närhet till Hyllie Park och Djupadal skolan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration