Einar Hansens Esplanad 71 / Västra Hamnen / Malmö

Panoramautsikt i alla väderstreck

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea
126 kvm
Avgift
7 610 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Såld
2017-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Einar Hansens Esplanad såldes av oss 2017-10-03. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Einar Hansens Esplanad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En lägenhet med utsikt utöver det vanliga. Här erbjuds en härlig panoramautsikt mot havet i väster och Malmös skyline i de andra väderstrecken. Lägenheten är i nyskick efter som ingen har bott i den. Fastigheten ligger i kvarteret Fullriggaren och är ritade av Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter. Den klimatsmarta bostadsrätten har skräddarsytts och den har efter sina förutsättning, fått den bästa lösningen när det gäller solläge och planlösning. I lägenheten på 125,5 kvm kan du välja 3 eller 4 rum där köket och vardagsrummet bildar en stor inbjudande enhet. Lägenheten ligger högst upp i 9-våningsdelen i det högsta huset i området Fullriggaren. Huset är karaktäristiskt med sin unika arkitektur och den panoramautsikt som erbjuds från topplägenheten. Husens u-form skapar en grönskande innergård. Utöver denna gröna inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla. Välkomna på visning och en spektakulär utsikt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration