Sök Meny
Såld

Malmö - Västra Hamnen / Einar Hansens Esplanad 71

Panoramautsikt i alla väderstreck

En lägenhet med utsikt utöver det vanliga. Här erbjuds en härlig panoramautsikt mot havet i väster och Malmös skyline i de andra väderstrecken. Lägenheten är i nyskick efter som ingen har bott i den. Fastigheten ligger i kvarteret Fullriggaren och är ritade av Henrik Jais-Nielsen & Mats White Arkitekter. Den klimatsmarta bostadsrätten har skräddarsytts och den har efter sina förutsättning, fått den bästa lösningen när det gäller solläge och planlösning. I lägenheten på 125,5 kvm kan du välja 3 eller 4 rum där köket och vardagsrummet bildar en stor inbjudande enhet. Lägenheten ligger högst upp i 9-våningsdelen i det högsta huset i området Fullriggaren. Huset är karaktäristiskt med sin unika arkitektur och den panoramautsikt som erbjuds från topplägenheten. Husens u-form skapar en grönskande innergård. Utöver denna gröna inre oas präglas huset av smarta miljöinsatser som t.ex. avfallskvarnar för produktion av biogas, gemensam bilpool och växtklädda väggar och tak. Husen som går under begreppet minienergihus är ett bra val för Dig och miljön eftersom de är energisnåla. Välkomna på visning och en spektakulär utsikt.

Sponsrade länkar
Malmö / Västra Hamnen
Einar Hansens Esplanad 71
Slutpris: 7 800 000 kr
Boarea: 126 kvm
Avgift: 7 610 kr/mån
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Våning: 9 av 9 (Hiss finns)
Såld: 2017-10-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Malmö / Einar Hansens Esplanad