Erikslustvägen 36 C / Erikslust/ Slottsstaden / Malmö

Genomgående trerumslägenhet på omtyckt adress

Slutpris
2 015 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 608 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erikslustvägen såldes av oss 2019-04-22. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Erikslustvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Erikslust/ Slottsstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet i omtyckta Stjärnhusen. Bostaden är belägen på tredje och översta våningen i huset, och har ett stort ljusinsläpp. Den erbjuder bland annat ett rymligt vardagsrum med burspråk samt ett stort sovrum och ett något mindre rum. Balkongen i sydväst vetter mot den spirande innergården, köket och sovrummet mot den norra gården. En trivsam lägenhet med visst renoveringsbehov.

Här bor du på ett lugnt och omtyckt läge med promenadavstånd till Ribersborgstranden, matbutiker och grönområden. Slottsstaden erbjuder har ett bra utbud av restauranger och caféer samt goda kommunikationsmöjligheter så du smidigt kan ta dig in till både centrala Malmö och Limhamns centrum. I området finns flera bra skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration