Erikstorpsgatan 8 / Ribersborg / Malmö

Charmig etta på omtyckt adress

Slutpris
970 000 kr
Boarea
27 kvm
Avgift
1 653 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Erikstorpsgatan såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Erikstorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen en halv trappa upp till denna charmiga lägenhet på 27 kvadratmeter med låg månadsavgift. Perfekt för dig som är ute efter en mindre bostad på bra läge. Lägenhetens rymliga rum ger plats för soffa, mindre matbord och säng. Lägenheten har ett bra ljusinsläpp genom fönsterpartiet som vetter mot den lugna innergården. Det erbjuds även här kokvrå med bra förvaringsmöjligheter och ett badrum med dusch. Precis utanför dörren har du utgången till den fina, lummiga och grönskande innergården.

Du bor här på omtyckt adress med promenadavstånd till fina grönområden så som Slottsparken och Kungsparken, även Ribersborgsstranden finns bara några minuter bort. På gång- eller cykelavstånd har du även Malmö centrum. Det är goda kommunikationsmöjligheter och i närområdet hittar vi ett brett utbud av restauranger och caféer.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration