Irisgatan 22

Irisgatan 22

Slutpris

3 775 000 kr


Kulladal— Malmö

Irisgatan 22


Slutpris
3 775 000 kr

Kulladal— Malmö

Charmerande 20-talsvilla på en av Kulladals mysigaste gator

Välkommen till denna charmerande 20-talsvilla på en av Kulladals mysigaste gator. En bostad med en totalyta om ca 231 m² (113m² boarea, 118 m² biarea) och med 395 m² friköpt tomt. Här finner du en villa där man delvis moderniserat men även bevarat detaljer från 20-talet och för den som önskar fler rum så skulle en utbyggnad av övervåningen kunna skapa ytterligare 55 kvm boarea som förslagsvis innehåller ett ytterligare badrum och allrum, samt fler sovrum.

Entréplanet av huset utgör den sociala delen och är inredd med praktiskt kök, entré badrum, vardagsrum och matsal. Köket är från 2010 och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys, espressomaskin, uppvärmningslåda och spisfläkt i rostfritt. De rostfria inventarierna smälter fint samman med arbetsytorna i svart sten och den vita högblanka skåpinredningen. På golvet är det snyggt skeppsgolv från junkers.

Vardagsrummet och matsalen ligger i husets södra del. Här når man ut till uterummet som ligger i vinkel i sydvästligt läge.
Mellan vardagsrum och matsal är det en öppen yta med plats för riktigt stora middagar. På entréplanet finns även ett stort badrum som renoverades 2008.

På ovanvåningen är sovrummen placerade. Här finns det två rymliga sovrum med ljus ekparkett och vattenburen golvvärme. Här skulle huset enkelt kunna byggas ut och få mycket större bostadsyta, med flera ytterligare rum och även ett till badrum.

Källarvåningen är delvis inredd. Här kan tonårsrum/gästrum samsas med ypperliga förvaringsmöjligheter samt tvättstuga, toalett, pannrum och flera ytterligare rum.

Runt huset ligger fin, lättskött stenläggning. Vid husets kortsida har man idag uppfört stenlagda uppställningsplatser för två bilar. Ett stort trädäck tar upp en betydande del av trädgården men den som önskar mer gräsmatta kan självklart ta bort delar eller hela trädäcket.

På Kulladal bor man med närhet till goda kommunikationer i form av buss nr 7 som avgår i närheten av fastigheten och tåg från Hyllie. Fina cykelstråk gör att centrala Malmö endast är några minuter bort och det finns även närhet till inköp på såväl Mobilia, Emporia som Svågertorp. Kulladal är ett familjevänligt område med bra förskolor, skola, idrottsplats och grönytor runt knuten. Välkommen på visning!

Välkomna på visning.


Boarea/biarea
113/118 kvm
Driftkostnad
36 792 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-31

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Irisgatan såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Irisgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.