Irisgatan 22 / Kulladal / Malmö

Charmerande 20-talsvilla på en av Kulladals mysigaste gator

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea/biarea
113/118 kvm
Driftkostnad
36 792 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-07-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Irisgatan såldes av oss 2020-07-31. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Irisgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kulladal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmerande 20-talsvilla på en av Kulladals mysigaste gator. En bostad med en totalyta om ca 231 m² (113m² boarea, 118 m² biarea) och med 395 m² friköpt tomt. Här finner du en villa där man delvis moderniserat men även bevarat detaljer från 20-talet och för den som önskar fler rum så skulle en utbyggnad av övervåningen kunna skapa ytterligare 55 kvm boarea som förslagsvis innehåller ett ytterligare badrum och allrum, samt fler sovrum.

Entréplanet av huset utgör den sociala delen och är inredd med praktiskt kök, entré badrum, vardagsrum och matsal. Köket är från 2010 och utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys, espressomaskin, uppvärmningslåda och spisfläkt i rostfritt. De rostfria inventarierna smälter fint samman med arbetsytorna i svart sten och den vita högblanka skåpinredningen. På golvet är det snyggt skeppsgolv från junkers.

Vardagsrummet och matsalen ligger i husets södra del. Här når man ut till uterummet som ligger i vinkel i sydvästligt läge.
Mellan vardagsrum och matsal är det en öppen yta med plats för riktigt stora middagar. På entréplanet finns även ett stort badrum som renoverades 2008.

På ovanvåningen är sovrummen placerade. Här finns det två rymliga sovrum med ljus ekparkett och vattenburen golvvärme. Här skulle huset enkelt kunna byggas ut och få mycket större bostadsyta, med flera ytterligare rum och även ett till badrum.

Källarvåningen är delvis inredd. Här kan tonårsrum/gästrum samsas med ypperliga förvaringsmöjligheter samt tvättstuga, toalett, pannrum och flera ytterligare rum.

Runt huset ligger fin, lättskött stenläggning. Vid husets kortsida har man idag uppfört stenlagda uppställningsplatser för två bilar. Ett stort trädäck tar upp en betydande del av trädgården men den som önskar mer gräsmatta kan självklart ta bort delar eller hela trädäcket.

På Kulladal bor man med närhet till goda kommunikationer i form av buss nr 7 som avgår i närheten av fastigheten och tåg från Hyllie. Fina cykelstråk gör att centrala Malmö endast är några minuter bort och det finns även närhet till inköp på såväl Mobilia, Emporia som Svågertorp. Kulladal är ett familjevänligt område med bra förskolor, skola, idrottsplats och grönytor runt knuten. Välkommen på visning!

Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.