Kockumsgatan 3a

Kockumsgatan 3a

Slutpris

4 150 000 kr


Davidshall/City— Malmö

Kockumsgatan 3a


Slutpris
4 150 000 kr

Davidshall/City— Malmö

Vacker 30-tals pärla på fantastiskt läge vid Davidhallstorg.

På en av Malmös trevligaste adresser - ett stenkast från poulära och mysiga Davidshallstorg finner vi denna 30-tals pärla!
Här möts du av en bostad med tidstypiska och charmiga detaljer som högt i tak, vackra takstuckaturer och lamprosetter. Vardagsrum och hall har vackert fiskbensparkett på golven och rummen bjuder på stora fönsterpartier med djupa fönsterkarmar i sten. Lägenheten är genomgående med ljusinsläpp från två väderstreck vilket ger extra ljus och rymd.

Föreningen är välskött och tar väl hand om den härliga, trivsamma innergården med både grillplats och orangeri för årets sköna dagar och kvällar. Fastigheten har en välutrustad tvättstuga och cykel-/barnvagnsrum.

Runt Davidshallstorg, ett av Malmös vackraste, ligger restauranger, caféer, vinbarer och små butiker tätt. För den kulturintresserade ligger Malmö Opera, Malmö Konsthall och mysiga gallerier alldeles runt hörnet. Lika nära ligger flera lekplatser och Malmös vackra, grönskande parker med dess levande kanaler där du under sommarhalvåret kan paddla kanot eller ge dig ut på en flotte.

Triangelns tågstation som är en av Europas mest trafikerade, ligger ca 10 min promenad från bostaden. På mindre än 30 minuter tar du dig enkelt till Kastrup och vidare till Köpenhamn.


Boarea
81.2 kvm
Avgift
5 172 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.