Kollegiegatan 1c / Malmö

Genomgående trerummare med renoverat kök och badrum!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 774 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4
Såld
2020-01-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kollegiegatan såldes av oss 2020-01-31. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kollegiegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kollegiegatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna lägenhet vars planlösning är optimalt uttänkt för att varje kvadratmeter ska kunna utnyttjas. En modern trea i fint skick som bland annat erbjuder hög materiell standard, vackert ljusinsläpp och bra planlösning. Nuvarande ägare har renoverat både kök, badrum och ytskikt under 2016/2017!

Köket är modernt och funktionellt med bra arbetsytor, förvaringsmöjligheter och har plats för ett stort matbord och stolar, perfekt för middagsbjudningar! Lägenheten har även ett badrum som är smakfullt renoverat i modern stil.
Att ha balkong i lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor och eftermiddagssol.

Här bor ni i en stabil förening och i ett trivsamt boende med närhet till både all daglig service ni kan tänkas behöva och kollektivtrafik!

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.