Lantmannagatan 4 A / Nobeltorget / Malmö

Slutpris
635 000 kr
Boarea
23.2 kvm
Avgift
2 428 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lantmannagatan såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lantmannagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nobeltorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En ljus trivsam etta högst upp i huset. Lägenheten är färdig och klar att flytta in i. Perfekt som inträde in på bostadsmarknaden eller som övernattningslägenhet. Allt är vit och på golvet ligger snygg parkett. Köksdelen består av en Trinette som inehåller vask, kylskåp, och spisplattor.
Original listerna är kvar, det är 2,7 m i takhöjd med stuck i taket, breda fönsterbänkar i sten, m.m. Placeringen 4 våningar upp på hörn läge ger härligt ljus och avskildhet. Kommunikationerna in till centrum är perfekta. En lägenhet man inte kan motstå.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.