Lönngatan 6A och 6B

Lönngatan 6A och 6B


Norra Sofielund— Malmö

Lönngatan 6A och 6BNorra Sofielund— Malmö

Gavelradhus på mycket centralt läge och med en separat uthyrningslägenhet!

Stort hus med separat lägenhet i markplan med en stor inglasad uteplats och ovanför den är en större bostad fördelad på tre plan, med både en stor terrass och balkong. Huset har den klart största största trädgården i hela området, som dessutom är placerad i perfekt sydvästläge!

Detta är ett ypperligt boende för dig som vill bo gratis eller till och med gå plus, genom att hyra ut den ena delen av huset och bo i den andra! Självklart går det även att slå samman de båda bostäderna till ett riktigt stort boende fördelat över hela fyra plan!

Lägenheten i markplan är en fullutrustad lägenhet om 2 rok, men den går även att göra om till 3 rok. Den är fint skick på så väl kök och badrum, samt alla golv och ytskikt och den har även ett riktigt stort inglasat uterum!

En våning upp börjar den stora bostaden om 5 rok. Ett rymligt kök med plats för många och som tack vare öppning mot vardagsrummet skapas en stor social yta, perfekt för umgänge och fester. Avskilt en våning upp ligger de tre sovrummen, som är väldigt harmoniskt inredda och här finner man även ett påkostat nyrenoverat badrum.

Den överst våningen, som tidigare var vind, har inretts till ett stort allrum med med tre stora takfönster med fin utsikt. Rummet skulle även kunna delas av så att här blir två rum. Från de två nedersta våningarna i huset når man trädgården som inte bara är den störst trädgården i hela området, den ligger dessutom vänd åt sydväst, vilket innebär sol hela dagen!

Närområdet kring huset är inhägnat, är väldigt barnvänligt och här finns bland annat en lekplats och en festlokal för de boende i denna samfällighet. Här är fritt från biltrafik, men utanför grindarna finns både garage och parkeringsplatser att hyra.

Inom bara någon minut från huset finns flera skolor, en privatskola, förskolor och mängder av fritidsaktiviteter. I Norra Sofielunds närområde finner vi flera bra restauranger och även ett stadsdelsbibliotek, kulturscener (som bland annat Potato Potato) och gym samt klätterhall i närheten.

Endast en kort promenad bort hittar du exempelvis både Folkets Park och Möllans restauranger, torgliv och barer. Lika kort är det för shoppingsugna till Mobilia eller Triangeln och vad det gäller kommunalt resande så når man både Södervärn och Triangels station på bara några minuter med cykel eller ca 10 minuter om man går. Här lever man lugnt villaliv samtidigt som man är bara minuter från stadens underbara puls.


Boarea
190 kvm
Driftkostnad
54 000 kr/år
Tomtarea
200 kvm
Rum
7 rum (5-8 sovrum)
Såld
2024-04-10

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna radhus på Lönngatan såldes av oss 2024-04-10. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lönngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.