Lövsångaregatan 27 / Eriksfält / Malmö

Välplanerad och renoverad familjevilla på centralt läge!

Slutpris
4 430 000 kr
Boarea/biarea
ca 120/83 kvm
Driftkostnad
36 220 kr/år
Tomtarea
583 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Lövsångaregatan såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lövsångaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eriksfält är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna välskötta och inflyttningsklara familjevilla på centralt läge! Här bor ni på välplanerade kvadratmetrar med öppen planlösning, tre bra sovrum, två badrum, inredd källare samt härligt uterum och altan i bästa Sydvästläge!
Det finns ett rymligt garage med plats för en bil samt stenbelagd uppfart med plats för två bilar.

Villan har genomgått omfattande renoveringar där man 2009 bytte fönster och sedan 2014 har man bland annat totalrenoverat källaren, renoverat kök och ytskikt på entréplan, renovering av yttertak samt dränerat runt omkring huset.

I närområdet hittar ni både grundskolor och förskolor, lekplatser för barnen, matbutiker, kollektivtrafik, cykelbana som tar er in till city samt närhet till Mobilia och inre ringvägen för den bilburna.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.