Mastgränd 7a / Västra Hamnen / Malmö

Genomgående 1,5:a med sydvästbalkong vid Masttorget i Västra hamnen!

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
35.5 kvm
Avgift
2 550 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-03-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mastgränd såldes av oss 2020-03-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Mastgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen på bästa läge mellan gågata och innergård finner du här en pärla precis vid populära Masttorget! Med hiss till tredje våningen kommer du via en liten loftgång till lägenheten. Hallen välkomnar dig med vackra ekparkettgolv och vita väggar som följer dig genom bostaden. Hallen erbjuder avhängning på hatthyllan samt i någon av de många garderoberna. Till vänster finner du sovalkoven, med plats för dubbelsäng (1,60). Det snygga och generösa badrummet är smart och praktiskt placerat mellan sovalkov och den sociala avdelningen med kök och allrum. Badrummet är helkaklat i snygga färger och bjuder inte bara på dusch utan även på dina egna tvättmöjligheter. Köket är stilrent inrett i vitt från välkända Vedum. Här finns allt du behöver inklusive mikrovågsugn och diskmaskin. Äter gör du i allrummet som har plats för både matbord, soffa och tv-möblemang. Pricken över I är sedan den möblerbara balkongen i sydvästläge. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.