Munkhättegatan 34a / Söderkulla / Malmö

Högst upp med inglasad balkong i västerläge

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
114,5 kvm
Avgift
4 981 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Munkhättegatan såldes av oss 2019-11-12. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Munkhättegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna superfräscha och välplanerade gavelfemma med balkong högst upp i huset på
Munkhättegatan 34A. Med milslång utsikt, inglasad balkong i västerläge och sina sobra färgval är detta en lägenhet man inte får missa! Här återfinns fyra rymliga rum, samt stort badrum med dusch, badkar, tvättmaskin/ torktumlare och även en gäst-WC vilket bidrar till bostadens bekvämlighet
och praktikalitet. Köket är ytsmart, välutrustat och ligger i anslutning till matplatsen som för samman köket med det stora vardagsrummet. Vardagsrummet är luftigt och erbjuder en uppsjö av olika möbleringsalternativ utifrån fantasi och behov. Bostadens inglasade balkong nås från vardagsrummet och från matplatsen har man utsikt över innergården precis utanför med en stor lekplats för de små. Bostadsrätten bjuder på gott om plats för diverse förvaringslösningar i de olika rummen. För ytterligare förvaring finns ett förråd som tillhör lägenheten så inget ska behöva stå framme. Här bor ni i ett lugnt område med grönskande innergård och med närhet till det mesta. Med goda kommunikationsmöjligheter tar du dig med enkelhet både till Malmös centrum samt till Hyllie och Emporia.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.