Norra Skolgatan 4A

Norra Skolgatan 4A


Triangeln— Malmö

Norra Skolgatan 4ATriangeln— Malmö

Villakänsla mitt i city!

Mitt i händelsernas centrum finner ni denna härliga femrummare som verkligen erbjuder villakänsla! Lägenheten ligger en halv trappa upp, vilket gör att man inte störs av insyn och den har två helt egna portar till lägenheten, en vacker dubbeldörr från gatan och en egen dörr rakt ut till den fridfulla innergården som verkligen är en barnvänlig oas mitt i staden!

Bostaden är smakfullt renoverad med nya golv och nya ytskikt i nästan hela lägenheten och den är mycket bra planerad. Köket är ljust med halvkaklade vita väggar, med köksluckor målade i ljus rosa och en häftig tapetserad fondvägg. Här finns det plats för ett stort matbord. Vardagsrummet är luftigt med två stora fönster ut mot gatan. Här är tak och väggar väldigt effektfullt målade i samma färg samt en snygg tapetserad fondvägg. I lägenheten finns även fyra sovrum, bra förvaringsmöjligheter, samt ett rymligt badrum med badkar och tvättmöjligheter.

Lägenheten är centralt belägen och inbäddad i föreningens lugna gårdsmiljö. I dessa kvarter har ni oöverträffad tillgång till restauranger och shoppingmöjligheter. Flera förskolor finns inom bekvämt gångavstånd och Monbijou-skolan ligger precis över gatan. Den närliggande Citytunneln tar er smidigt till exempelvis Malmö centralstation eller Lund åt ena hållet eller Hyllie och Köpenhamn åt andra hållet, vilket gör pendling både bekväm och enkel!


Boarea
102 kvm
Avgift
6 417 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2023-11-02

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Norra Skolgatan såldes av oss 2023-11-02. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Norra Skolgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad