Norregatan 8 / Drottningtorget / Malmö

Tvåa högst upp i huset med kvällssol

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 522 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norregatan såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Norregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Drottningtorget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna city-tvåa om 52 kvm högst upp i huset. Här bor ni i en mycket stabil föreningen som från 1: a januari 2020 sänkte avgiften med hela 6%. Föreningen erbjuder även sin medlemmar tillgång till garage samt en välskött och trevlig innergård med grillplats och utemöbler.
Bostaden är placerad på våning 5 av 5 med en solsäker balkong vänd mot väst. Perfekt för dig som vill avnjuta eftermiddagssolen med utsikt över takåsarna.


Tack vare bostadens centrala läge får du tillgång till olika restauranger, barer, butiker och gym. Med bara ett stenkast bort finner du även den mycket populära boulébaren, här kan du enkelt avnjuta en stillsam aktivitet i det soliga vädret. För pendlaren har du även gångavstånd till Malmö centralstation, med lätta möjligheter att ta sig vidare till både Lund eller Köpenhamn.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.