Rödkullastigen 6E / Almhög / Malmö

Slutpris
780 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 453 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rödkullastigen såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rödkullastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finner vi en rymlig tvårummare perfekt placerad en halv trappa upp på Rödkullastigen 6E. Lägenheten har stora rum med generösa fönsterpartier som bidrar till en ljus och trevlig bostadsmiljö. Här finns även en balkong som nås från vardagsrummet och vetter ut mot innergården. Föreningen är välskött och den inhägnade innergården erbjuder trevliga uteplatser och tilltalande planteringar. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.