Slussplan 3B / Slussen / MALMÖ

Modern etta med stor balkong i bästa söderläge

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 422 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 12 (Hiss finns)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slussplan 3B såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i MALMÖ

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Låt oss på Mäklarhuset stolt presentera denna smart planerade etta mitt i centrala Malmö. Här bor ni på en populär adress med närhet till både Malmö central och Universitetet vilket gör detta till en optimal lägenhet för dig som ska studera till hösten eller till dig som bara önskar något mindre.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör detta till en rymlig bostad med en naturlig plats för både soffgrupp och matplats. Intill vardagsrummet finner ni den smidiga sovalkoven med smart avskärmning i form av gardiner. Bostaden erbjuder en rymlig balkong om hela 9 kvm i solsäkra söderläge med svårslagen utsikt över kanalen. Här finns även en elektrisk markis för de allra varmaste dagarna.

I det moderna badrummet saknas inget som den dagliga vardagen kräver. Här finner ni en stor dusch med glasväggar, handfat med kommod, wc, förvaringsskåp samt en kombinerad tvättmaskin med tork.


Välmående Brf Slussbron har nyligen förhandlat upp gemensam el för alla medlemmar samt installerat solceller på taket för att komma ner i kostnader. Garage finns i fastigheten med 57 platser. På våning 7 finns även en gemensam takterrass med utsikt över Malmö, en våning högre upp finner ni en övernattningslägenhet med tillhörande bastu.

Detta är mer än bara ett boende, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.