Södra Gulsparvsgatan 38

Södra Gulsparvsgatan 38


Söderkulla— Malmö

Södra Gulsparvsgatan 38Söderkulla— Malmö

Välplanerad trea på barnvänligt område!

På populära Söderkulla, i den välhållna föreningen HSB Brf Silversmeden, finns det nu möjlighet att förvärva en trea i nästintill originalskick. Bostaden bjuder på väldisponerade kvadratmetrar med ett rymligt kök, fina sociala ytor, badrum med badkar, gästtoalett, mysiga sovrum och en stor inglasad balkong med fin utsikt från våning sex.

Brf Silversmeden är en ekonomiskt stabil förening. Föreningen har en mycket trevlig utemiljö som bjuder en grönskande innergård med lekplats, bänkar, bord och grillplatser.

Söderkulla är ett lugnt och grönskande område precis utanför stadspulsen. Här bor ni med närhet till förskolor, skolor, närbutik, köpcentrum, restauranger, caféer, goda busskommunikationer och mycket, mycket mer. Dessutom optimalt läge för den bilburna pendlaren med närhet till både Yttre och Inre Ringvägen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
5 713 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2024-01-09

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Södra Gulsparvsgatan såldes av oss 2024-01-09. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Södra Gulsparvsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad