Sofielundsvägen 23 E

Sofielundsvägen 23 E

Slutpris

1 650 000 kr


Möllevången— Malmö

Sofielundsvägen 23 E


Slutpris
1 650 000 kr

Möllevången— Malmö

Spelkväll på Möllan

På härliga Möllan bor alla, gammal som ung, rika som fattiga. Över 200 nationaliteter samsas på några få kvarter och bedriver sina rörelser av alla möjliga olika slag. Den ena säljer frusen vaktel och den andra säljer Sibyllakorv. Färsk frukt, fyrverkerier, kött, ost, bästa gyron i stan ja kort sagt allt finns . Här bor du och trivs med dina vänner, lever på Möllan och därför behöver du inte så stor lägenhet. Torget är ditt vardagsrum och gränderna är ditt skafferi! Du träffas och dricker en stor stark på tisdagskvällen. Köper blommor till din tjej på onsdagen, handlar grönsakerna för veckan på torsdagen och så rullar det på - här på Möllan, i Malmö. Tänk vilken tur att vi nu ger dig möjligheten att få en plats i världens bästa kvarter i Malmö! I den här lägenheten där du vinner det mesta!
Tack till Burt Songsby på Diakrit som levererat vinnarkänslan i bilderna, tack till Semmy, Liridona, Albina och Elias för skådespeleriet och tack till Guys and Dolls på Limhamn som stod för tjejernas kläder. Tack även till Gustaf och Malin som lånade ut sin mysiga lya till oss och till sist det bästa av allt, du kan köpa lägenheten av Malin och Gustaf och då ingår Monopolspel och ostbågar för DIN spelkväll med DINA vänner!


Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 217 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.