Sofielundsvägen 23 E / Möllevången / Malmö

Spelkväll på Möllan

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
61,5 kvm
Avgift
3 217 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-01-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sofielundsvägen såldes av oss 2018-01-03. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sofielundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Möllevången är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På härliga Möllan bor alla, gammal som ung, rika som fattiga. Över 200 nationaliteter samsas på några få kvarter och bedriver sina rörelser av alla möjliga olika slag. Den ena säljer frusen vaktel och den andra säljer Sibyllakorv. Färsk frukt, fyrverkerier, kött, ost, bästa gyron i stan ja kort sagt allt finns . Här bor du och trivs med dina vänner, lever på Möllan och därför behöver du inte så stor lägenhet. Torget är ditt vardagsrum och gränderna är ditt skafferi! Du träffas och dricker en stor stark på tisdagskvällen. Köper blommor till din tjej på onsdagen, handlar grönsakerna för veckan på torsdagen och så rullar det på - här på Möllan, i Malmö. Tänk vilken tur att vi nu ger dig möjligheten att få en plats i världens bästa kvarter i Malmö! I den här lägenheten där du vinner det mesta!
Tack till Burt Songsby på Diakrit som levererat vinnarkänslan i bilderna, tack till Semmy, Liridona, Albina och Elias för skådespeleriet och tack till Guys and Dolls på Limhamn som stod för tjejernas kläder. Tack även till Gustaf och Malin som lånade ut sin mysiga lya till oss och till sist det bästa av allt, du kan köpa lägenheten av Malin och Gustaf och då ingår Monopolspel och ostbågar för DIN spelkväll med DINA vänner!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration