Sofierogatan 1 / Ellstorp / Malmö

Genomgående 3:a på Ellstorp

Slutpris
1 251 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 627 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-11-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sofierogatan såldes av oss 2018-11-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sofierogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ellstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående fräsch och ljus 3:a på Ellstorp. Balkong i söderläge mot grönskande innergård. Kaklat badrum. Nära läge till Ellstorpsparken och Värnhem, där det finns mataffärer, restauranger, gym, bio, bowling m.m. Östervärns järnvägsstation tas i bruk den 9 december 2018 då pågatågstrafik släpps på. Med tåget kan du åka till Hyllie, Triangeln och Malmö Centralstation men även till Lund och Kristianstad. En gång i halvtimmen kommer det att gå tåg från Östervärn station i vardera riktning. Tillträde för lägenheten är i mars 2019. Välkommen hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.