Soprangatan 7 / Almvik / Malmö

Tvåa med stor uteplats i söder med en grönskande utsikt!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
4 490 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soprangatan såldes av oss 2020-09-08. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Soprangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna fina tvåa i lummiga Almvik. Den stora uteplatsen är välskött och ligger i ett solsäkert söderläge. Bostaden erbjuder ett fint kök med mycket förvaring samt goda arbetsytor med plats för matbord, ett väl tilltaget vardagsrum och ett rymligt sovrum. Badrummet är helkaklat i sobra färger och går att göra större om så önskas.

Föreningen har en mycket trevlig och inbjudande känsla. Det är barn som leker på områdets lekplatser men samtidigt finns det ett behagligt lugn i området. Här finns närhet till både skola och dagis. Med bra busskommunikationer når du enkelt Malmös stadskärna och kan cykla till Emporia på 10 minuter.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.