Albogatan 7

Albogatan 7

Slutpris

2 800 000 kr


Munka Ljungby— Munka-Ljungby— Ängelholm

Albogatan 7


Slutpris
2 800 000 kr

Munka Ljungby— Munka-Ljungby— Ängelholm

Välskött hus med dubbelgarage!

På lugn och rofylld adress finns nu möjligheten att förvärva denna fina villa med centralt läge i Munka Ljungby. Ett mycket välskött 1,5-planshus med dubbelgarage och fin trädgård. Familjen som bor här nu har bott här i 40 år och har tagit väl hand om det. Nu närmar det sig för nästa familj att ta över och njuta av det perfekta läget och ett riktigt bra planerat hus för familjen.

Husets 127 kvm är välplanerade och disponeras på kök med plats för mindre matbord, vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matbord, ett sovrum på entréplan och två på ovanvåningen, ett badrum samt två toaletter. I den inredda källaren finns både bastu, dusch och toalett, pannrum, verkstad, tvättstuga, allrum och förrådsutrymme.

Huset erbjuder två stycken terasser samt ett inglasat uterum för årets olika årstider och tillfällen! På den trevliga och väl tilltagna tomten finns stenlagd uppfart med plats för flera bilar att parkera. Baksidan av trädgården är skyddad av höga häckar och här finns gott om rum för spring och lekande barn.

I familjevänliga och omtyckta Munka-Ljungby bor ni lugnt, tryggt och barnvänligt med bekvämligheter som närbutik, pizzeria, apotek och föreningsliv i området. Trots det lantliga och naturnära läget nås Ängelholms centrum på endast 10 minuter med bil eller genom de goda busskommunikationerna. Närheten till E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Munka-Ljungby erbjuder dessutom förskola samt skola från F - 9.

Varmt välkommen att kontakta oss på Mäklarhuset för mer info!


Boarea/biarea
127/75 kvm
Driftkostnad
45 984 kr/år
Tomtarea
914 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-04-14

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Albogatan såldes av oss 2024-04-14. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Albogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.