Flädergatan 6 / Munka-Ljungby / Ängelholm

Trevlig villa på populärt område i omtyckta Munka Ljungby!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
140 kvm
Driftkostnad
23 835 kr/år
Tomtarea
684 kvm
Såld
2020-02-29
Bostaden är såld!

Denna villa på flädergatan såldes av oss 2020-02-29. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på flädergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av flädergatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen! Ni är många som har väntat på denna gedigna och trivsamma villan i Munka Ljungby. Ett härligt barnvänligt hus på 140kvm. Huset är nymålat i en fin sandfärgad kulör. Hela bostaden är ljus och fräsch med ljusa väggar och enhetliga golv. Här finns plats för hela familjen med fyra sovrum och en härligt trädgård med gott om plats för lek. Bostaden ligger på en lugn återvändsgata. På promenadavstånd finns simhall och skola åk 1-9. Närhet till affär, bibliotek, bank och vårdcentral.

På första plan finner vi ett stort vardagsrum med vacker kamin, kök, tvättstuga, ett sovrum samt badrum. Man når en stenlagd uteplats från vardagsrummet. På övre plan finner ni tre sovrum och ett allrum. Från allrummet når man balkongen med fin utsikt. Förberett för ytterligare ett badrum. Hela huset är i bra skick och oerhört hemtrevligt.

Trädgården ligger skyddat och är lummig. Här finns garage och härlig trädgård med flera uteplatser att njuta av solen både morgon som kväll. Det ingår gunga, sandlåda och robotgräsklippare i fastigheten. Är detta ert nästa hem?

Varmt välkommen att anmäla er till visning på vår hemsida. Observera att ingen förhandsvisning kommer att ske.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.