Gånarps Backaväg / Gånarp / Munka-Ljungby / Ängelholm

En gård på fantastiskt läge

Referensnummer
426 308
Boarea
165 kvm
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Vi på Mäklarhuset vill tipsa dig om denna möjligheternas gård, belägen på en lugn och rofylld plats. En grusväg en kort bit in från Gånarps Backaväg leder in på gårdsplanen som välkomnar dig hem, med närhet till Ängelholm ligger denna fastighet med stor potential. Här bjuds det på nästan 10 hektar mark, rymligt boningshus med nytt kök, två helkaklade badrum, vardagsrum och flera sovrum. Här finns ett äldre stall med två ponnyboxar, lösdrift och ett större uthus samt ett garage.

En del finputs och renoveringar krävs, men med en lagom mängd kärlek kan man här få ett drömboende på lagom avstånd från stad och stress med underbar natur precis runt knuten. Möjligheterna är många, vad vill du?


Välkommen med din intresseanmälan!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn