Gärdesgatan 4

Gärdesgatan 4

Slutpris

2 800 000 kr


Munka-Ljungby— Ängelholm

Gärdesgatan 4


Slutpris
2 800 000 kr

Munka-Ljungby— Ängelholm

Fint enplanshus med källare på lugn gata

På lugna Gärdesgatan i Munka Ljungby finns nu detta trevliga hus till försäljning. Familjen som bor här nu byggde huset för snart 50 år sedan och har tagit väl hand om det. Nu närmar det sig för nästa familj att ta över och njuta av det perfekta läget och ett riktigt bra planerat hus för familjen.

Huset är på ett plan med källare och är oerhört välskött. På entréplan finns kök, vardagsrum, ett härligt uterum att njuta av april - oktober, badrum och tre sovrum (varav ett används som matrum idag). En trappa ned finns gillestuga, tvättstuga, gästrum och förvaring. Här ryms även den större familjen.

På den trevliga och lummiga tomten finns stenlagd uteplats på baksidan av huset i anslutning till uterummet. I trädgården finns även gott om plats för lekande barn. Baksidan av trädgården är inhägnad vilket är perfekt om ni har hund. Parkera bilarna bekvämt på den väl tilltagna infarten där även laddbox för elbil finns installerad.

I familjevänliga och omtyckta Munka-Ljungby bor ni lugnt, tryggt och barnvänligt med bekvämligheter som närbutik, pizzeria, apotek och föreningsliv i området. Trots det lantliga och naturnära läget nås Ängelholms centrum på endast 10 minuter med bil eller genom de goda busskommunikationerna. Närheten till E6 gör även pendling åt alla riktningar i landet otroligt smidig. Munka-Ljungby erbjuder dessutom förskola samt skola från F - 9.

Välkomna att anmäla er till visning.


Boarea/biarea
114/150 kvm
Driftkostnad
40 600 kr/år
Tomtarea
724 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-27

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Gärdesgatan såldes av oss 2023-04-27. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Gärdesgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.