Öster Värn 20

Öster Värn 20

Slutpris

2 127 500 kr


Munka-Ljungby— Ängelholm

Öster Värn 20


Slutpris
2 127 500 kr

Munka-Ljungby— Ängelholm

Hus med stort garage, pool och plats för många!

Letar ni efter ett hus med plats för många? Då har ni hittat rätt! På lugn och barnvänlig återvändsgata är denna villa belägen i Munka-Ljungby med natursköna Skillingeskogen alldeles i närheten. Huset erbjuder idag hela fem sovrum. På nedervåningen finns idag en hall, en gästtoalett, kök med matplats, allrum och vardagsrum. Från köket och matplatsen har man också tillgång till uterummet och vidare ut till och trädäcket och poolen. Det är en trevlig öppen planlösning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet. På övre plan finns sovrummen och badrum. På källarplan hittar vi flera rum som lämpar sig till förvaring, en toalett, tvättstuga samt ett pannrum.

Trädgården ligger i soligt och insynsskyddat läge, perfekt för bus och lek. Tomten är stor, hela 1 210 kvm och större delen av tomten ligger på baksidan av huset. Isolerat stort garage med indragen el. Bilen parkerar ni på den stora uppfarten. Munka Ljungby är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit. Man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Här bor ni på kort avstånd från förskolor, skola, badhus, livsmedelsbutik och andra nödvändigheter. God kommunikation med buss 511 som tar er in till Ängelholm och buss 510 som tar er mot Klippan samt buss 507 som går mellan Hjärnarp och Ängelholm.

Det här är villan som väntar på en familj som är sugen på att skapa en ny historia i huset. Kanske är just detta er dröm och blir ert nästa hem? Varmt välkommen att anmäla er plats till visning.


Boarea/biarea
136/80 kvm
Driftkostnad
51 182 kr/år
Tomtarea
1 210 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-09-21

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Öster Värn såldes av oss 2021-09-21. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Öster Värn.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.