Grönegatan 14

Grönegatan 14

Slutpris

3 900 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Grönegatan 14


Slutpris
3 900 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

FINT 1 1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE I ÖDÅKRA!

Letar ni efter en charmig villa med välplanerad planlösning i ett familjevänligt område? Välkommen till Grönegatan 14!

Snart saluförs denna fina stenvilla om 113+136 kvm fördelat på tre rymliga plan. På entréplan möts ni av en fin hall där ni kan hänga av er ytterplaggen. Redan i hallen får ni en försmak av det fina ek golvet som sträcker sig över hela våningen. Vidare in på vänster sida om hallen når ni matsalen som rymmer stort matbord med allrummet anslutet till sig som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp. Ni får inte missa det nyrenoverade och moderna köket från IKEA som tack vare dess arbetsytor tar fram matglädjen hos matfantasterna och även erbjuder en komplett maskinpark. I anslutning till köket finner ni ett badrum utrustad med badkar.

På ovanplan hittar ni två väldisponerade sovrum med plats till dubbelsäng och förvaring, Det större sovrummet går att göra om till två sovrum för de som har behov för det. I hallen finner ni en hel garderobsvägg med goda förvaringsmöjligheter.

Källarplan är idag fördelad på två sovrum, allrum, badrum utrustad med dusch, förråd samt en tvättstuga med tvätt och tork.

Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
113/132 kvm
Driftkostnad
45 240 kr/år
Tomtarea
862 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-04-18

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Grönegatan såldes av oss 2023-04-18. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Grönegatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.