Merkuriusgatan 98

Merkuriusgatan 98

Slutpris

1 400 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Merkuriusgatan 98


Slutpris
1 400 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

VÄLPLANERAD 2-PLANS BR-RADHUS MED GARAGEPLATS!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina 2-plans bostadsrättsradhus som har en välskött fram och baksida som är fullt möblerbara.

Viktigt att notera är att det ingår värme, varmvatten, vatten, uppvärmning, kabel-tv, internet, garageplats, bostadsrättstillägg och ett parkeringstillstånd i avgiften vilket är väldigt bra. Bostaden erbjuder en välplanerad och praktisk planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter så varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. På första plan kommer man in i en rymlig och ljus hall med plats till att hänga av sig samt ytor till att sätta in en garderob. Köket ligger höger om hallen med ett mörkare klinkergolv, vita luckor, mörkare bänkskiva och kakel ovanför. Praktiskt kök med bra förvaring i skåpen, arbetsytor och plats till ett matbord. Grovköket ligger i anslutning till köket som är inrett med plastmatta och utrustat med vask, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två badrum, ett på vardera plan där det första är helkaklat som är utrustat med dusch och det på ovanvåningen är med plastmatta och badkar. En av de stora fördelarna att bo just här är att man har de privata rummen, de tre sovrummen samlade på ett plan och sedan umgängesytorna på fösta plan. Det är tre väldisponerade sovrum som rymmer både säng och förvaring. Hallen på andra plan kan delas upp där möjligheten finns att göra ena delen till en walk-in-closet. Då får man sätta upp en vägg och ändra ingången till det tredje sovrummet.

Detta är en bostad som verkligen andas radhuskänsla vilket verkligen träder fram när man kommer ut på baksidan. En välskött insynsskyddad trädgård med gräsmatta, trädäck och ett förråd till trädgårdsredskapen. Trevligt att kunna öppna upp från vardagsrummet ut till trädäcket och förlänga rummet. Finns plats till att sätta ut möbelgrupper på trädäcket och sedan har man en markis så man kan reglera ljusinsläppet. Bostadens framsidan är även den välskött med stenlagd ingång, lagt sjösten och satt buskar med plats till stolar och bord.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt med buss och tåg så ligger busshållsplatsen endast få meter från bostaden och pågatåget tar cirka 15 minuter gångavstånd.


Boarea
106.7 kvm
Avgift
7 561 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Merkuriusgatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Merkuriusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.