Merkuriusgatan 98 / Ödåkra / Helsingborg

VÄLPLANERAD 2-PLANS BR-RADHUS MED GARAGEPLATS!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
106,7 kvm
Avgift
7 561 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Merkuriusgatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Merkuriusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta fina 2-plans bostadsrättsradhus som har en välskött fram och baksida som är fullt möblerbara.

Viktigt att notera är att det ingår värme, varmvatten, vatten, uppvärmning, kabel-tv, internet, garageplats, bostadsrättstillägg och ett parkeringstillstånd i avgiften vilket är väldigt bra. Bostaden erbjuder en välplanerad och praktisk planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter så varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. På första plan kommer man in i en rymlig och ljus hall med plats till att hänga av sig samt ytor till att sätta in en garderob. Köket ligger höger om hallen med ett mörkare klinkergolv, vita luckor, mörkare bänkskiva och kakel ovanför. Praktiskt kök med bra förvaring i skåpen, arbetsytor och plats till ett matbord. Grovköket ligger i anslutning till köket som är inrett med plastmatta och utrustat med vask, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två badrum, ett på vardera plan där det första är helkaklat som är utrustat med dusch och det på ovanvåningen är med plastmatta och badkar. En av de stora fördelarna att bo just här är att man har de privata rummen, de tre sovrummen samlade på ett plan och sedan umgängesytorna på fösta plan. Det är tre väldisponerade sovrum som rymmer både säng och förvaring. Hallen på andra plan kan delas upp där möjligheten finns att göra ena delen till en walk-in-closet. Då får man sätta upp en vägg och ändra ingången till det tredje sovrummet.

Detta är en bostad som verkligen andas radhuskänsla vilket verkligen träder fram när man kommer ut på baksidan. En välskött insynsskyddad trädgård med gräsmatta, trädäck och ett förråd till trädgårdsredskapen. Trevligt att kunna öppna upp från vardagsrummet ut till trädäcket och förlänga rummet. Finns plats till att sätta ut möbelgrupper på trädäcket och sedan har man en markis så man kan reglera ljusinsläppet. Bostadens framsidan är även den välskött med stenlagd ingång, lagt sjösten och satt buskar med plats till stolar och bord.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt med buss och tåg så ligger busshållsplatsen endast få meter från bostaden och pågatåget tar cirka 15 minuter gångavstånd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ödåkra

Ödåkra ligger ca 8km norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten väldigt populär. Ödåkra består av blandad bebyggelse, det är grönt, lugnt och barnvänligt.

Nöje

I Ödåkra ligger Väla Köpcentrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum med sina 200 butiker. Här finns allt från restauranger och cafèer, trendiga lokala butiker till stora internationella butikskedjor. Det finns även IKEA, större sportbutiker, elektronik och livsmedelsbutiker, systembolag mm på samma område. Den gamla spritfabriken i Ödåkra har på senare år fått nytt liv. Här samsas olika butiker och cafèer, och det har blivit en självklar samlingspunkt för många Ödåkrabor. Det är också väldigt nära in till Helsingborgs city med stadens stora utbud av restauranger, cafèer, teater och musikarrangemang.

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. Förutom Toftavallen, som främst används för fotboll, finns även en sporthall för tennis och ett ridhus. Det finns en bouleförening och scoutkår. I närheten av Gläntaskolan och vid fotbollsplanerna, ligger ett sk Bootcamp-utegym. Det finns skog och naturreservat, Väla naturreservat, där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det finns en tågstation och goda bussförbindelser. Ödåkra ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och två F-9 skolor; Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.