Neptunusgatan 9

Neptunusgatan 9

Slutpris

4 750 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Neptunusgatan 9


Slutpris
4 750 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

LÄTTSKÖTT 1-PLANSHUS MED FANTASTISK TRÄDGÅRD I OMTYCKTA ÖDÅKRA!

Söker ni ett enplanshus med en välskött trädgård i ett härligt solläge med uteplatser och smidigt att parkera bilen på den stenlagda uppfarten eller under carporten? Välkomna till Neptunusgatan 9, Ödåkra!

På en lugn gata med kommunikationer och service inom promenadavstånd så finner man denna trevliga villa i ett plan som sällan marknadsförs. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall med god plats till att hänga av sig. Öppen och modern planlösning där vardagsrummet ligger i vinkel mot köket som naturligt sammanslås. Fönster i flera väderstreck som fyller rummet med ljusinsläpp och bildar lättmöblerade ytor. Kan inredas med stor soffgrupp och matbord. Är man i behov av ett fjärde sovrum så finns möjligheten att göra ena delen av rummet till ett sovrum. Härifrån når ni husets baksida med den ena uteplatsen som är stenlagd med högre buskar som skärmar av men samtidigt inte allt för höga så solen hittar in. Ett fint kök med bra förvaring och arbetsytor som är inrett med ljusa köksluckor, kakel tillsammans med en mörkare bänkskiva som ligger i anslutning till grovköket. Praktiskt utrymme med plastmatta, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask och utgång till husets andra uteplats som är stenlagd och trädäck.

I andra delen av huset finner man de tre sovrummen, samtliga i bra storlekar men det största är inrett med klädkammare och har utgång till trädgården på baksidan. Här finner vi även det fina badrummet med dusch och gäst-toaletten. Ett måste att ha både en gäst-toalett och badrum.

Här bor man i ett omtyckt område med goda kommunikationer och service. Det är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden som har promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall, bibliotek, köpcentrumet Väla med dess breda utbud av cirka 200 butiker. Runt Väla finns även träningsanläggningar som Nordic Wellness, apotek, restauranger, flera livsmedelsaffärer m.m. Ni som färdas kollektivt så finns både buss och tåg. Smidigt att ta sig runt med bil och kommer fort ut på motorvägen.


Boarea
121 kvm
Driftkostnad
33 450 kr/år
Tomtarea
663 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-13

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Neptunusgatan såldes av oss 2022-05-13. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Neptunusgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.