Solskensgatan 6

Solskensgatan 6


Ödåkra— Helsingborg

Solskensgatan 6Ödåkra— Helsingborg

Familjevilla på återvändsgata i lugnt kvarter i Ödåkra!

Snart ges möjlighet att förvärva denna trevliga familjevilla om 178 kvm fördelat på två plan, beläget på en lugn återvändsgata. Välkomna till Solskensgatan 6 i Ödåkra!

Här finns en tegelvilla med stor potential och de rätta förutsättningarna för att skapa just ert drömhem. Planlösningen passar både den stora och den lilla familjen och här finns också möjlighet att skapa fler sovrum eller möjliggöra större öppna ytor.

När ni har parkerat på antingen uppfarten eller i garaget möts ni av en rymlig och inbjudande hall där finns möjlighet till ytterligare förvaringsmöjligheter. Nedre planet fördelar sig på ett badrum med badkar, en toalett med dusch, kök med matplats, tre väldisponerade sovrum samt ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier. Vardagsrummet ligger i anslutning till uteplatsen där ni kan njuta av eftermiddagssol i en grönskande trädgård. Det finns även en markis som ger skyddande skugga om så önskas.

På övre plan finns ett stort och lättmöblerat vardagsrum, ett generöst sovrum, ett litet badrum samt två rejäla förråd.

Detta är ett barnvänligt område med lekplatser och grönområden och med promenadavstånd till skola, förskola, idrottshall och bibliotek.
På bekvämt avstånd ligger Väla Centrum med dess breda utbud av restauranger och butiker. Runt Väla Centrum finns även Nordic Wellness, byggvaruhus, systembolag, livsmedelsaffärer och mycket mer.


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
38 874 kr/år
Tomtarea
666 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2024-07-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Solskensgatan såldes av oss 2024-07-14. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Solskensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.