Yrvädersgatan 14

Yrvädersgatan 14

Slutpris

2 820 000 kr


Ödåkra— Helsingborg

Yrvädersgatan 14


Slutpris
2 820 000 kr

Ödåkra— Helsingborg

FINT KEDJERADHUS I TVÅ PLAN MED ETT HÄRLIGT UTERUM OCH TRÄDGÅRD!

Välkomna till Yrvädersgatan 14, ett friköpt kedjeradhus om 117 kvm fördelat på två plan med ett härligt inglasat uterum och en välskött trädgård i populära Ödåkra!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Första plan är fördelad på en rymlig hall med klinkergolv som sträcker sig in till köket. I hallen finns det plats till att hänga av sig ytterplaggen med plats till garderober. Längre fram finner man klädkammaren och badrummet. Ett helkaklat stort badrum i ljusa och mörkare nyanser på kaklet, snyggt! På hallens vänstra sida är köket som renoverades 2005 från Ikea. Ett praktiskt kök med bra arbetsytor och förvaring samt plats till ett matbord. Från köket når man grovköket, rymligt med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk/skåp. Vardagsrummet är ljust och stort som erbjuder trevliga umgängesytor som sedan tar en ut till baksidan med det inglasade uterummet. Trevligt att kunna öppna upp på sommaren och förlänga rummet.

Ovanvåningen är de privata rummen samlade, fyra väldisponerade sovrum där två av dem är i större storlek än de andra. Ljusa rum med plats till säng och förvaring. Det finns även en klädkammare här uppe, bra med förvaringsmöjligheter. Bredvid klädkammare finner man det andra badrummet, praktiskt med ett badrum på vardera plan.

En mycket välskött baksida som framsida, här spenderas många timmar och det inglasade uterummet blir som ett extra rum som även kan utnyttjas på vintern. Framsidan är stenlagd med staket och insynsskyddat från grannarna på sidorna så att man kan avnjuta sitt morgonkaffe och sedan följa solens timmar under dagen. Här finns även ett förråd, bra att kunna förvara sina trädgårdsredskap. Placeringen av tomten är väldigt bra då det inte finns närliggande byggnader på baksidan. En mysig idyll!

Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen.

Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan, vi ses!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
43 418 kr/år
Tomtarea
143 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Yrvädersgatan såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Yrvädersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.