Yrvädersgatan 14 / Ödåkra / Helsingborg

FINT KEDJERADHUS I TVÅ PLAN MED ETT HÄRLIGT UTERUM OCH TRÄDGÅRD!

Slutpris
2 820 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
43 418 kr/år
Tomtarea
143 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-09
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Yrvädersgatan såldes av oss 2019-07-09. Se alla våra försäljningar i Ödåkra samt även på Yrvädersgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ödåkra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Yrvädersgatan 14, ett friköpt kedjeradhus om 117 kvm fördelat på två plan med ett härligt inglasat uterum och en välskött trädgård i populära Ödåkra!

Bostaden erbjuder en välplanerad och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Första plan är fördelad på en rymlig hall med klinkergolv som sträcker sig in till köket. I hallen finns det plats till att hänga av sig ytterplaggen med plats till garderober. Längre fram finner man klädkammaren och badrummet. Ett helkaklat stort badrum i ljusa och mörkare nyanser på kaklet, snyggt! På hallens vänstra sida är köket som renoverades 2005 från Ikea. Ett praktiskt kök med bra arbetsytor och förvaring samt plats till ett matbord. Från köket når man grovköket, rymligt med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk/skåp. Vardagsrummet är ljust och stort som erbjuder trevliga umgängesytor som sedan tar en ut till baksidan med det inglasade uterummet. Trevligt att kunna öppna upp på sommaren och förlänga rummet.

Ovanvåningen är de privata rummen samlade, fyra väldisponerade sovrum där två av dem är i större storlek än de andra. Ljusa rum med plats till säng och förvaring. Det finns även en klädkammare här uppe, bra med förvaringsmöjligheter. Bredvid klädkammare finner man det andra badrummet, praktiskt med ett badrum på vardera plan.

En mycket välskött baksida som framsida, här spenderas många timmar och det inglasade uterummet blir som ett extra rum som även kan utnyttjas på vintern. Framsidan är stenlagd med staket och insynsskyddat från grannarna på sidorna så att man kan avnjuta sitt morgonkaffe och sedan följa solens timmar under dagen. Här finns även ett förråd, bra att kunna förvara sina trädgårdsredskap. Placeringen av tomten är väldigt bra då det inte finns närliggande byggnader på baksidan. En mysig idyll!

Ödåkra är lugnt och oerhört populärt vilket man förstår när man kommer dit, man har allt som ens vardag kan tänkas behöva inom promenad/cykelavstånd. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, vårdcentral, apotek och skolor. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och en tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare vilket det även är med bil då man snabbt kommer ut på motorvägen.

Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan, vi ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ödåkra

Ödåkra ligger ca 8km norr om Helsingborgs centrum. Närheten till Helsingborg har gjort orten väldigt populär. Ödåkra består av blandad bebyggelse, det är grönt, lugnt och barnvänligt.

Nöje

I Ödåkra ligger Väla Köpcentrum. Det är ett av Sveriges största köpcentrum med sina 200 butiker. Här finns allt från restauranger och cafèer, trendiga lokala butiker till stora internationella butikskedjor. Det finns även IKEA, större sportbutiker, elektronik och livsmedelsbutiker, systembolag mm på samma område. Den gamla spritfabriken i Ödåkra har på senare år fått nytt liv. Här samsas olika butiker och cafèer, och det har blivit en självklar samlingspunkt för många Ödåkrabor. Det är också väldigt nära in till Helsingborgs city med stadens stora utbud av restauranger, cafèer, teater och musikarrangemang.

Fritid

Området inbjuder till en aktiv fritid. Förutom Toftavallen, som främst används för fotboll, finns även en sporthall för tennis och ett ridhus. Det finns en bouleförening och scoutkår. I närheten av Gläntaskolan och vid fotbollsplanerna, ligger ett sk Bootcamp-utegym. Det finns skog och naturreservat, Väla naturreservat, där det finns alla möjligheter till olika fritidsaktiviteter såsom cykling, löpning och rofyllda promenader.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Det finns en tågstation och goda bussförbindelser. Ödåkra ligger i anslutning till motorvägarna E6/E20 och E4.

Familjeliv

I närområdet finns flera förskolor och två F-9 skolor; Gläntanskolan och Svensgårdsskolan.

Liknande bostäder i närheten