Lokvägen 9C

Lokvägen 9C

Slutpris

3 100 000 kr


Påarp— Helsingborg

Lokvägen 9C


Slutpris
3 100 000 kr

Påarp— Helsingborg

Oslipad diamant på Lokvägen i Påarp med en fantastisk trädgård med uterum!

Välkomna till denna mycket hemtrevliga och fina villa i 1 ½-plan, närmare bestämt på Lokvägen 9c i omtyckta Påarp! Huset är förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel och har bara haft en ägare sedan det byggdes!

Här bor man på en lugn återvändsgata i ett familjevänligt kvarter i ett hus med fantastiska möjligheter, garage och en trevlig trädgård i västerläge med uterum och bra insynsskydd.

In välkomnas ni av en rymlig hall med gott om utrymme för att hänga av ytterplaggen. Direkt till höger har ni det rymliga badrummet och här finns det idag en duschhörna, toalett. bidé och handfat samt en gästtoalett som ni finner intill det stora badrummet. Vidare in i bostaden hittar ni köket som är utrustat med diskmaskin, inbyggd ugn, spishäll, fläkt samt stor kyl. Det finns en stor frysbox ute i förrådet. Intill köket, med separat ingång, hittar ni tvättstugan som är utrustad med gaspanna, tvättmaskin och vask. Vardagsrummet är rymligt och ljust som erbjuder trevliga umgängesytor som kan möbleras med soffgrupp och matbord. På entréplan finner ni även tre väldisponerade sovrum. Ovanvåningen är fördelad på ett stort allrum samt ett fjärde sovrum. Möjligheten finns för er som är i behov av ett femte sovrum att göra det i allrummet.

Fantastisk trädgård med bra insynsskydd, stort uterum och ligger i ett soligt västerläge där man har sol från lunchtid tills den går ner på kvällen under sommaren. Här parkerar ni även smidigt bilen på uppfarten eller i det tillhörande garaget.

På Lokvägen bor ni bekvämt med närhet till skola, livsmedelsbutik som Ica Nära Handlarn, bibliotek, vårdcentral, Vasatorps Golfklubb. Goda kommunikationer med tåg vilket gör det enkelt att ta sig in till Helsingborg på bara ca 10 minuter. Det finns även cykelväg hela vägen in till stan. I närheten finns också fina grönområden, ute gym samt en ny lekplats bara ungefär 100 meter bort från huset. Här får barnen en lugn och trygg uppväxt.

Missa inte denna chans, här finns möjligheten att skapa ert drömhem!


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
40 127 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Lokvägen såldes av oss 2022-05-04. Se alla våra försäljningar i Påarp samt även på Lokvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.