Holger Danskes Gata 16

Holger Danskes Gata 16

Slutpris

1 500 000 kr


Råå— Helsingborg

Holger Danskes Gata 16


Slutpris
1 500 000 kr

Råå— Helsingborg

FIN TVÅA PÅ BOTTENPLAN MED BALKONG I RÅÅ!

Är ni på jakt efter en välplanerad och rymlig tvåa en halv trappa upp? Välkomna till Holger Danskes Gata 16 i Råå!

Nu finns chansen att förvärva denna rymliga tvåa om 62 kvm belägga i ett lugnt och centralt område. In möts man av en ljus och rymlig hall där ni enkelt kan hänga av er ytterplaggen. Till höger om hallen finner det väldisponerade sovrummet så går att inreda med dubbelsäng, skrivbord samt förvaring. Vidare in kommer ni till vardagsrummet som erbjuder er stora sociala sällskapsytor med plats till stor soffgrupp. Badrummet är placerat mellan köket och vardagsrummet och detta utrustad med dusch. Ett fint och praktiskt kök som erbjuder stora arbetsytor på bägge sidor med plats till stort matbord. Här hittar ni även utgången till balkongen som är fullt möblerbar.

På Holger Danskes Gata bor ni på ett trevligt läge med bra avstånd till centrum och vad hela staden har att erbjuda så som butiker, restauranger, universitet och nöjen. Bra kommunikationsmöjligheter med busshållplats runt knuten och nära till motorvägen för den som pendlar. Ni bor även i en stabil och välskött förening.

Missa inte denna chans och boka in er på visning redan idag!


Boarea
62 kvm
Avgift
3 551 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-12-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Holger Danskes Gata såldes av oss 2021-12-14. Se alla våra försäljningar i Råå samt även på Holger Danskes Gata.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.