Brunnsallén 257 / Ramlösa / Helsingborg

Radhus på absolut bästa läget vid Ramlösa Brunnspark!

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
108/56 kvm
Driftkostnad
37 500 kr/år
Tomtarea
136 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna radhus på Brunnsallén såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Brunnsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunnsallén är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi det stora nöjet att presentera ett av de mycket populära radhusen på Brunnsallén och på det absolut bästa läget i området, direktkontakt med Brunnsparken. Radhuset ligger som sista länga på området och hela området är mycket barnvänligt då det inte är trafikerat utanför radhuset. Det finns även flera lekplatser på området vid de så kallade 'torgen' mellan radhusen. Här bor man också bara ett par meter från Brunnsalléns förskola och Brunnsparksskolan. Barnen behöver inte ens korsa en trafikerad väg för att nå skolan eller dagis. Förutom dessa två skolor finns det flera andra populära förskolor på området. Man bor också med mycket goda kommunkationer via Ramlösa station som endast ligger tio minuters promenad bort. Man når även motorvägen E6:an snabbt och enkelt.

Nuvarande ägare har bott här sedan 2005 och har under åren gjort flera förbättringsåtgärder. Om dessa kan du läsa mer under 'Utförda renoveringar' eller i frågelistan. Man parkerar bilen smidigt antingen i garaget eller på parkeringsplatsen. Man kliver in i en välkomnande hall där det finns goda möjligheter att hänga av ytterkläderna. Vidare på entréplanet finner vi köket med utrymme för matplats, badrum och vardagsrum. Från vardagsrummet har man utgången till uteplats och trädgård i soligt syd och västläge där man har sol hela dagen. Trädgården är helt omsluten och perfekt att släppa ut både barn och husdjur att leka fritt. På tomten finns också ett litet förråd som tillhör radhuset. Vidare på ovanvåningen hittar vi tre sovrum, ett badrum samt en klädkammare. Ett av sovrummen har även tillgång till en balkong även den i västerläge där man kan sitta och njuta av solen från mitt på dagen till kvällen. Både balkongen och trädgården har markiser. På källarplan hittar vi ett ombyggt sovrum/kontor, ett umgängesrum, en stor tvättstuga samt stort förråd.

Kort sammanfattat så är detta ett perfekt boende både för de som planerar att bilda familj eller de som redan har familj. Man bor på ett mycket populärt och barnvänligt område. Här är det bara att flytta in och trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.